Преследвайки го полицаите забелязали в близост и друг бягащ мъж,

...
Преследвайки го полицаите забелязали в близост и друг бягащ мъж,
Коментари Харесай

Бургаски полицаи в гонка с апаши в Сарафово


Преследвайки го служителите на реда забелязали наоколо и различен бягащ мъж, който също е арестуван. Установено е, че това е престъпно проявеният Т.Д., 27-годишен от Бургас. При направения персонален обиск в М.Р. са открити златни обеци, откраднати от частната къща в кв. «Сарафово». 
В резултат на полицейските дейности е открито, че за времето от 12.00 ч. до 15.30 ч., посредством взломяване на вратопрозорец към кухня, ситуирана на първия етаж, е проникнато във въпросната къща, населявана от 57-годишна бургазлийка, откъдето са откраднати: преносим компютър, златни обеци, куфар с принадлежности за хранене и няколко парфюми. В непосредственост до къщата в кв. «Сарафово» е открит лек автомобил «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, в който са открити и конфискувани отвертка, отдалечено за тв приемник, мобилен телефон и ножици за рязане на метал. 
Двамата бургазлии са арестувани с полицейски заповеди за период до 24 часа. Работата по документиране на цялостната незаконна активност на мъжете продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР