Преследването на щастието понякога изглежда безкрайно и дори недостижимо –

...
Преследването на щастието понякога изглежда безкрайно и дори недостижимо –
Коментари Харесай

Най-голямото щастие за всяка зодия

Преследването на щастието от време на време наподобява безпределно и даже недостижимо – сякаш имаш всичко, само че една дребна част от теб е неспокойна.

По един съвет за всяка зодия в едно изречение

Дали в действителност е толкоз мъчно да бъдем щастливи? Едва ли. А ключът се крие в това да си помогнем сами, с цел да сме в естетика със себе си и света към нас.

Седем утринни навика, които ни вършат щастливи

Представителите на всяка зодия имат избрани потребности, които ги карат се усещат пълноценни. Вижте уроците за благополучие, предопределени за всяка зодия:

Овен

Те се нуждаят от конкурентна среда, с цел да бъдат щастливи. Дори да става дума за състезание сред тях и... тях самите. Представителите на зодия Овен има потребност от провокации и опцията да тестват сами себе си. Обожават успеха, изключително в случай че е заслужена.

Телец

Те се нуждаят от удобен дом, в който да се усещат спокойни. Искат да са заобиколени от прелестни неща, които да им оказват помощ да бъдат в естетика със себе си. Техният дом е тяхното несъмнено място – за което да се грижат, потопени в уюта, който им основава.

Близнаци

Те са същински щастливи, когато случат на приказен диалог с прелестен човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размишления, което кара душата им да лети. За тях е значимо да споделят личното си мнение, само че и да чуят непознатото.

Рак

Представителите на тази зодия се нуждаят от семейство, с цел да бъдат щастливи. За тях е значимо да бъдат заобиколени от хора, които ги обичат и са там, когато имат потребност от тях. Обичат топлите обятия, отворените сърца и рамо, на което могат да поплачат.

Лъв

За тях не е мъчно да се усещат щастливи, тъй като обожанието, от което се нуждаят, е нещо, което и сами могат да реализират. Лъвовете са родени водачи – звездата на компанията. Колкото повече похвали получават, толкоз по-щастливи са.

Дева

За да бъдат същински щастливи, за тях е значимо хората да виждат какво са създали за тях. Не, не става дума за подчертаване, а за самопризнание. Девите желаят да се знае, че постоянно са отсреща да оказват помощ, да прегърнат, утешат, да дадат съвет.

Везни

Везните се нуждаят от същите неща, от които са се нуждаели хипитата през 60-те години – обич и мир. Никак не им харесва към тях да има отрицателна сила. Избягват споровете, тъй като ги напрягат.

Обичат да са влюбени и да имат сътрудник до себе си, който да ги прави щастливи.

Скорпион

Представителите на тази зодия ценят персоналното си пространство и се нуждаят от усамотение, с цел да бъдат щастливи. Ако не се усещат добре и предпазени, са склонни да бъдат изнервени необщителни. Не харесват хора, които не са откровени с тях.

Стрелец

За да са същински щастливи, те би трябвало да са на открито и да опознават света. Няма нищо, което може да ги направи по-щастливи, от това да пътуват, освен това допустимо най-често. Ограничението ги прави нещастни и потиснати.

Козирог

Представителите на тази зодия се нуждаят от чувството за цялостен надзор над личното им благополучие. Те са доста виновни персони, на които може да се има доверие. Харесва им всичко да си е на мястото и светът да действа по този начин, както би трябвало. Обичат разпоредбите, дисциплината и прогнозирането на събитията.

Водолей

Те са неповторими персони и се нуждаят от автономия в света към тях. Обичат да имат опция да блеснат с нов хрумвания, философии и теории. Чувстват се най-щастливи, когато са изправени пред нещо, което възбужда и предизвика мозъка им.

Риби

Нуждаят се от място, на което могат да бъдат изобретателни и да са себе си, колкото пожелаят. Те се генератор на новаторски хрумвания. Обичат да фантазират и най-добре показват себе си посредством изкуство.

Вижте още:

10 неща, от които би трябвало да се откажете, с цел да бъдете щастливи

Зодиите, които постоянно споделят истината

Какво ни кара да сме „ на седмото небе “ от благополучие?
  По тематиката Седем утринни навика, които ни вършат щастливи По един съвет за всяка зодия в едно изречение Ключът към щастието се крие в гнева
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР