Преследването и арестите на бизнесмени от прокуратурата е нареждане отвън.

...
Преследването и арестите на бизнесмени от прокуратурата е нареждане отвън.
Коментари Харесай

Румен Гечев: Прокуратурата арестува бизнесмени по нареждане отвън

Преследването и арестите на предприемачи от прокуратурата е разпореждане извън. Такава теза стартира в неделя пред БНР националният представител от Българска социалистическа партия и бивш министър на стопанската система в държавното управление на Жан Виденов Румен Гечев.

" Дали са имена и са споделили на ръководещите, че в случай че желаят да останат във властта, би трябвало да разчистят терена ", съобщи той. Попитан коя страна има поради като източник на тази интервенция, той не отговори.

Гечев разяснява, че става дума за преразпределение на активите, които са изграждани законно или нелегално. Това преразпределяне трябвало да стане през решения на съда, само че съгласно него в построяването на тези активи е взела участие и ръководещата върхушка.

Снимката с написани на гърба ѝ на ръка имена и суми против тях, публикувана от Специализираната прокуратура, Румен Гечев дефинира като " нещо, което служи за ободряване, а не документ, който да се употребява в юридически процеси ".

" Управлението откри, че 700 млн. лева не са влезнали в бюджета от хазарта. Тук трябваше да има шумно щракане на белезници на най-високо равнище ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия и прикани основният прокурор да види какво се е случвало и да се направи цялостно следствие, като " всекидневно се рапортува на българското общество по какъв начин по този начин самозабравили се политици са похарчили едни 700 млн. лева, които в този момент са нужни в тази рецесия ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР