Преследване с участието на столични полицаи и крадци на леки

...
Преследване с участието на столични полицаи и крадци на леки
Коментари Харесай

Столични полицаи гониха автокрадци, хванаха ги във врачанско село

Преследване с присъединяване на столични служители на реда и крадци на леки коли приключи с арест в мездренско село, заяви BulNews.bg. Цялата интервенция е осъществена от Столична дирекция на вътрешните работи и затова информацията за нея е непълна. Знае се обаче, че съзнателно не е желана помощ от сътрудниците им във Враца.

Гонката почнала в сряда вечерта, когато двама врачани откраднали „ Ситроен “ от София. Бригадата била следена и следена до неуточнено на този стадий село край Мездра, където двамата бандити били задържани.

Оказало се, че единият от тях е остарял познайник на полицията. Арестуваният се оказал врачанинът Генади Гергинов, който през 2015 година бе хванат с крадена кола във врачанското село Паволче. Тогава той не устоя в ареста и натопи собствен приятел за закононарушението. Въпреки това Гергинов получи условна присъда от 1.5 година с 3 година изпитателен период, който тече сега.

Случайно или не, вторият задържан при гонката в сряда вечерта, е от Паволче.

Още същата нощ двамата са били закарани в ареста в София и все още към момента са там. За сполучливата акция няма никаква публична информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР