Преслава явно не успя да преглътне достойнството си и така

...
Преслава явно не успя да преглътне достойнството си и така
Коментари Харесай

Преслава не можа да надскочи омразата си, само тя не пожела на Галена бързо оздравяване

Преслава очевидно не съумя да преглътне достолепието си и по този начин и не пожела на колежката си бързо излекуване, откакто Галена показа, че инфектирана с ковид, видя HotArena.

Наблюдателни почитатели означават, че единствено и само Преслава не се регистрира под фотографията на Галена и сина й в мрежата, където излиза наяве за заболяването. Докато до момента в който куп звезди се изреждат с  пожелания за мощ, здраве и бързо възобновяване, Преси не се осмелява да сложа даже един лайк в Инстаграм.Най-големите звезди на Пайнер по този начин и не съумяха да заровят томахавките, откакто дълги години бяха неразделни приятелки и даже живееха дружно.  Според осведомени повода за раздора сред двете става премията „ Певица на годината “,  която брюнетките не могат да си поделят. Двете поеха в разнообразни направления, само че по този начин и не признаха тъй като тъкмо не се понасят.

Изпълнители като Тони и Фики Стораро, Малина, Есил Дюран, Алисия, Нелина и още куп знайни и незнайни родни артисти се включиха в моралната поддръжка за колежката си.

Междувременно Галена отвори на собствен обожател какво са й предписали като лекуване.„ Лечението ни включва витамини (селен, цинк, витамин Д),  имуностимуланти и парацетамол при повишение на температурата “ написа Галена.

Не липсват и гадни мнения: „ Лъжкиня! Как толкоз рисков вирус в кавички, го лекуваш с витамини “ Срам! “,  пише една от последователките на звездата.„ Срамно е вашето държание. Обърнете се към тази, които значат лекуването на инфектираните и се дръжте с тях по този метод “, дава отговор изпълнителката. 

Ди джей Дамян, който последно имаше присъединяване с Галена към момента мълчи дали е минал тест и какъв е резултатът. Двамата направиха вманиачен ваучър за зрелостници във Велико Търново. Едва няколко дни след нейното присъединяване излиза наяве, че Галена  е инфектирана, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР