Преслава винаги е била амбициозна дама, която се стреми да

...
Преслава винаги е била амбициозна дама, която се стреми да
Коментари Харесай

Преслава тренира Паола с коремни преси

Преслава постоянно е била амбициозна дама, която се стреми да наподобява по допустимо най-хубавия метод. Припомняме ви, че даже и по време на бременността си тя не излезе от фитнес залата, поради което беше подложена на критика от някои фенове.

Също по този начин не бихме могли да пропуснем обстоятелството, че тя възвърна формата си бързо, бързо след раждането на щерка си Паола. И въпреки момиченцето ѝ да е към момента малко, Преслава сподели, че може да прави нещо доста комплицирано и още веднъж възмути почитателите си.

on Sep 20, 2020 at 5:16am PDT

Певицата показа фрагменти по какъв начин Паола съумява да направи не една, а цели 10 коремни преси. За да успее с упражнението, момичето получава помощ от татко си Павел. Към видеото Преслава е написала: "Мислех да го запазя за фамилния списък, само че не се сдържах. Тя просто е най-щурото момиче. Кличето е от лятото, още няма 2 годинки, само че е мощ. "

Съвсем разбираемо е певицата да покаже, че се гордее като майка, само че въпреки това в някои от мненията се прокрадва откровено удивление за това, че тя и Павел са предиздвикали Паола да прави коремни преси.

Източник: Woman.bg

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР