Преслава вдигна парти в бяло първия рожден ден на дъщеря

...
Преслава вдигна парти в бяло първия рожден ден на дъщеря
Коментари Харесай

Преслава с парти в бяло за ЧРД на дъщеря си СНИМКИ

Преслава подвигна празненство в бяло първия рожден ден на щерка си Паола. Единствената дъщеря на фолкаджийката бе в бяла рокля в звук с майка си, а бяла фланелка бе облякъл и таткото Павел.

В най-чистия цвят се бе барнала и лелята Ивелина Колева, която се появи с почетната гостенка Анелия. „ Паола, бъди здрава, Господ да те пази и сбъдва фантазиите ти! Пожелаваме ти нехайно детство ”, написаха двете певици.

Гордата майка беше по-обстоятелствена: „ Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, от както се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивият от годината! Мислех да се разпростра доста в пожелания, само че намокрих телефона от неспокойствие. Искаме единствено да си ни жива и здрава, да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безпределно доста, наша дребна Палечке! ”.

Миналата година точно на Кръстовден певицата роди първото се дете и още от този момент го назовава „ малечка-палечка ”. Тя не крие, че постоянно пътува с дребната по участия, а неотдавна умили мрежата със фотография на двете, заспали блажено на задната седалка на автомобила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР