Преслава удари в земята всички свои колеги от попбранша и

...
Преслава удари в земята всички свои колеги от попбранша и
Коментари Харесай

Браво! Само Преслава пя акапелно в концерта на bTV

Преслава удари в земята всички свои сътрудници от попбранша и потвърди, че чалгата не е синоним на пеене на плейбек. Младата майка взе присъединяване в благотворителния концерт на bTV в поддръжка на хранителната банка и бе единственатаq която пя акапелно-при това от вкъщи си без никакви помощни средства.

Всички останали участници като Графа, Орлин Павлов, Тони Димитрова, Михаела Филева пяха на синбек-със записана авансово музика, като част от тях се акомпанираха сами на пиано, китари и така нататък Част от изпълнителите бяха в личните си студия като Тони Димитрова, която прекали малко с външния си тип и излезе пред камерата с маска, ръкавици и защитно облекло.

Преслава бе гримирана професионално, само че напълно умерено и бе облечена в черна блуза, каквато има в дрешника на всяка жена в България. Тя категорично посочи, че е „ елементарното момиче Преслава” преди осъществяването си. Чалга дивата бе единствената представителка на лекия род в благотворителния концерт, само че отвя всички представители на попмузиката с глас и наличие.

фотография:инстаграм преслава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР