Преслава се вбеси на слухове, че си е уголемила бюста.

...
Преслава се вбеси на слухове, че си е уголемила бюста.
Коментари Харесай

Преслава си изпусна нервите: Това, че не ви ги навирам в лицето, не значи, че имам силикон!

Преслава се вбеси на клюки, че си е уголемила бюста. Повод бе фотография на хитовата пайнерка по бански, който наблягаше съвършената й форма. Първите мнения на фенове бяха последвани от публикации в уеб сайтове, което очевидно нервира изпълнителката на „ Беден в сърцето ”, тъй като реагира много бързо, видя HotArena.

„ Това, че не ви ги навирам в лицето с тоалетите си, не значи, че съм си уголемила бюста! Нямам силикон! ”, написа Преслава върху кадър на публикацията по тематиката и го показа във фейсбук. С това не се изчерпи изказването й. Към фотографията си, която провокира клюките, певицата обясни, че се е подлагала  на две коригиращи интервенции, които не е крила от хората. „ Не се опитвайте да ме изкарате изкуствена „ кукла ”! Писна ми да чета сходни публикации. Смятам, че и всеки естествен човек, откакто попадне на 10 сходни материала, ще си направи извод, че лягам под ножа защо ли не! ”, гласи известието на Преслава.

Добричлийката се подложи за първи път на коригираща интервенция преди години. Тогава тя понижи гръдната си обиколка, защото изпитвала възприятие за тежест и дискомфорт. Втората интервенция на Преслава е промяна на носа й . Тя е говорила намерено и за двете. „ С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се постанова интервенция. Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос. След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от плануваното ”, показа Преслава с феновете си през юли, предходната година, писа Уикенд.

В последно време добричлийката избира да разяснява клюки или пък да дава отговор на въпроси единствено в диалог с феновете си в обществените мрежи. Преди няколко седмици Преслава бе запитана в инстаграм от почитател дали „ има хиалурон или нещо в скулите ”. „ Не, към момента не съм си слагала нито хиалурон, нито силикон, нито ботокс ”, отговори звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР