Преслава реши да направи съпричастни със своята романтична ваканция и

...
Преслава реши да направи съпричастни със своята романтична ваканция и
Коментари Харесай

Преслава с видео-послание от Дубай!

Преслава реши да направи съпричастни със своята сантиментална почивка и многочислените си почитатели в обществената мрежа. Тя е много дейна в интернет пространството и този път побърза да се включи с лайв-чат от Дубай, където се намира сега.

Тя е в компанията на своя обичан мъж и по всичко наподобява, че се носи на крилете на любовта.

Краткото видео стартира с фрагменти от плажа, където двойката се радва на слънце и море:

“Решихме да ви стоплим най-малко с пейзаж, тъй като ситуацията в България е “тихо се сипе белият сняг”, стартира своята видеоразходка Преслава като същински блогър.

В края на видеото певицата се демонстрира за няколко секунди, след което продължава да снима с камерата, потапяйки се в кристално чистата вода. Преслава демонстрира на своите почитатели рибки, които плуват тъкмо пред нея, а ние можем напълно кротко да й завидим на невероятната отмора.



Най-изненадващо в диалога се включва и бащата на певицата, който съумява да я изненада прелестно. Най-вероятно празникът на влюбените Преслава ще посрещне в Дубай, който от дълго време се е трансформирал в нейна обичана дестинация. Още на идващия ден звездата на телевизия “Планета” ще се насочи към в България, където има клубно присъединяване в София.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР