Преслава призна, че е била в ужас от коронавируса в

...
Преслава призна, че е била в ужас от коронавируса в
Коментари Харесай

Преслава: Щях да стана тираджийка

Преслава призна, че е била в смут от ковид при започване на пандемията през март предходната година. Певицата, която първа спря участията си още преди публично да бъде оповестена пандемията, се страхувала да не болести единственото си дете Паола, като обикаля по заведения за участия. Затова тя не счита годината за изгубена, тъй като се посветила напълно на щерка си. „ Бяхме се отдръпнали в селото на моя мъж. Не искахме да се виждаме с никого, никой не ни помагаше и в развъждането на детето.

Пазарувахме едновременно за 10 дни, а след това оставяхме покупките за една нощ в колата, с цел да умрат вирусите. В магазина ходехме облечени като медиците в коронавирус отделенията “, описа звездата пред Нова телевизия. С възобновяване на концертна активност, в този момент Паола не желае да пуска майка си и татко си на участия. „ Щом види, че аз или татко й се обличаме, незабавно стартира да повтаря: “Няма мама върви на работа “, имитира Преслава бебешкия диалект на дъщеря си.

Младата майка е безапелационна, че с идването на Паола животът й добил смисъл. „ Детето е смисълът на живота “, безапелационна е Преслава. „ Тя е доста отворена към хората, контактна е. Ние с татко й сме били много свити и срамежливи като деца “, изясни изпълнителката. Тя и Павел изкарали ковид, като при нея било една концепция по-зле.Hotnews.bg напомня, че певицата преди време сподели теста си за антитела, само че макар че ги има, тя и мъжът й са решени да се имунизират.

Баща й също го направил, въпреки че имал терзания, преди да го боцнат. „ Ако не бях станала певица, щях да стана като баща камионджийка. Бях добра и по математика, само че надали щях да се занимавам с висша математика. Езиците също ми се отдаваха и моя учителка даже се беше запалила да ме праща на работя в Германия дружно с щерка й, “, върна се в предишното Преслава пред „ Събуди се “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР