Преслава отново показа, че умее да избира точно своите песни

...
Преслава отново показа, че умее да избира точно своите песни
Коментари Харесай

Дискотеките Гърмят С Новия Хит На Преслава

Преслава още веднъж сподели, че умее да избира тъкмо своите песни и с тях бързо да доближава до сърцата на почитателите на най-популярната българска музика.

На празника на любовта и виното – 14 февруари, тя сервира своята дълго чакана музикална провокация – “Изтрезняваш ли ”. За по-малко от час видеото бе гледано от над 55 000 фенове в формалния канал на “Пайнер ” в You Tube, а за два дни съумя да мине над 1 млн. гледания.

“Ето такава ария чакахме – цялостен шлагер! – пишат почитателите на певицата и допълват – За следващ път Преслава сподели по какъв начин се прави хубава музика. Определено се завръща същинското звучене на попфолка – такова, каквото всички харесват. ”

Самата Преслава не крие вълнението си и побърза да поздрави меломаните персонално: “Честит празник! Чета мненията Ви и се веселя, че Ви харесва. Пиша и търкам, толкоз мощно се вълнувам! ”

“Изтрезняваш ли ” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на лентата е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев. С нея те ни придвижват в историческия център на София – Ларгото и ЦУМ.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР