Преслава отново подлуди Галена, вижте с какво я ядоса Само

...
Преслава отново подлуди Галена, вижте с какво я ядоса Само
Коментари Харесай

Преслава в истерия! Уличиха я в кражба

Преслава още веднъж подлуди Галена, вижте с какво я ядоса

Само месец след раждането Преслава се върна на сцената и зарадва почитателите си в столична чалготека. Пайнерката не спря да работи през цялата си бременност и даже записа нова ария и клип, до момента в който беше с бебе в корема. Проверка на „ България Днес “ откри, че парчето озаглавено „ Да гори в обич “, в действителност доста наподобява на друго. Става дума за текста на песента и по-конкретно на припева, който е едно към едно с тоталния шлагер на международната поп сензация Дуа Липа. В песента „ Нови правила “ Липа пее същото, което пее и Преслава, преведено и римувано на български. За създатели на текста на Преслава са посочени двама души, тъй че не излиза наяве кой от тях е почитател на Дуа Липа и е почерпил ентусиазъм от нея.

Преслава не скри вълнението си преди първото си присъединяване след раждането. „ Ох, разтреперих се, паникьосах се, че не ми е включен микрофона, нервно ми е, в действителност се тормозих “, споделя Преслава във видео директно преди да излезе на сцената. Преси се похвали и със фотография на опашка пред заведението от хора, пристигнали да я слушат.

Певицата се беше издокарала в мрежеста къса рокля, само че въпреки всичко не напълно тясна. Феновете й означиха, че наподобява извънредно добре за родилка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР