Преслава определено е залитнала към пластичните корекции и сякаш не

...
Преслава определено е залитнала към пластичните корекции и сякаш не
Коментари Харесай

Преслава отново е неузнаваема

Преслава несъмнено е залитнала към пластичните корекции и като че ли не ѝ бе задоволителна ринопластиката, поради която отнесе значително рецензии. В момента фолкдивата е още по-неузнаваема след следващата процедура, а мнозина споделиха мнение, че се е трансформирала в копие на новата половинка на Благо Георгиев - Полина.

На последните ѝ фотоси в мрежата Преслава към този момент в действителност не наподобява на себе си, като е отслабнала още и още веднъж е уголемила устните си. Някои даже си разрешиха да я оприличат на "скелет с огромни джуки ". Истината е, че след множеството корекции, единственият подробност, който не се е трансформирал по нея, е необятната ѝ очарователна усмивка, само че от онази слънчева добричлийка не е останало нищо друго.

Певицата предизвика вниманието и с още един подробност, а точно тузарския автомобил, пред който театралничи на последния си кадър в Инстаграм. Гласовитата дама към този момент препуска по улиците с чисто нов "Мерцедес ", за който се твърди, че коства близо половин милион лв..

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР