Преслава не скъпи, когато става въпрос за най-близките й хора.

...
Преслава не скъпи, когато става въпрос за най-близките й хора.
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи На Всяка Цена! Лъсна Истината За Семейството На Преслава! Ще Ви Шокира, Че Тя

Преслава не скъпи, когато става въпрос за най-близките й хора. Амбициозната добричлийка, която е известна като една от най-стиснатите чалгаджийки, позлати родителите си. Преслава устоя фамилията си и с помощта на нейната благотворителност родителите й се радват на задоволително свободно време.

Баща й Кольо от дълго време е напуснал компанията, в която работи, научи „ България през днешния ден “. Родителят на популярната изпълнителка решил, че към този момент не е належащо да работи от заран до здрач. Особено откакто може да разчита на поддръжката на Преслава. Баща й дълги години работи като водач.

Майка й Янка, която от години работи като шивачка, също е напуснала работа. Сега тя има задоволително свободно време, в което да се радва на единствената си внучка Виктория – детето на сестрата на Преслава.

Кольо се отдал изцяло на най-голямата си пристрастеност. Излишъкът от свободно време и неналичието на финансови проблеми са повода да се посвети на заниманието си – колекциониране на ретро коли. Бащата на Преслава е притежател на най-стария трабант у нас. Той се снабди с него преди няколко години, като заплати сериозна сума за ретро возилото.

Поддръжката и грижите за тази кола също не са от най-евтините. Кольо непрекъснато обикаля изложби и събори за ретро коли, на които постоянно се подрежда в челните места.

Откакто не би трябвало да мисли за пари, родителят на Преслава е не запомнил за всичко друго и се е отдал изцяло на пристрастеността си. Той си е сложил за цел да събере цяла сбирка от ретро коли и непрекъснато търси забавни находки, написа „ България през днешния ден “.

Заслуга за това има Преслава, която не отхвърля нищо на родителите си. И с изключение на с издръжката им, се е заела и със облекчаване на всичките им стремежи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР