Преслава не е от коконите, които носят със себе си

...
Преслава не е от коконите, които носят със себе си
Коментари Харесай

Преслава се показа по бански, изглежда зашеметяващо СНИМКИ

Преслава не е от коконите, които носят със себе си 4 куфара с тоалети, когато отлитат на отмора в екзотичните страни. Съдейки по облеклата й, с които се появи за 7 дни в Тайланд, най-вероятно е помъкнала багажа си в не доста огромна найлонова торбичка, написа Хот Арена. Два чифта къси гащи, 2 бански костюма – червен и черен, черен потник и черна тениска – това е то.

След като почитателите започнаха да я подиграват, че ще протърка черния плувен костюм от носене, изненадващо хитовата изпълнителка се появи за 1 ден от 7 и с различен – още веднъж цялостен бански, червен на цвят и не толкоз съвременен – тъкмо в неин жанр. Не след дълго Преси още веднъж навлече черния, защото очевидно другият не й носи комфорт.

Пайнерката е на о-в Пукет в компанията на своя обичан Павел Лазаров. Двамата са насрочили и дата за сватбата, само че я пазят в загадка. Близки до двойката шушукат, че най-вероятно първо ще изчакат бебето да се роди.

тагове Преслава червен бански Тайланд  Преслава се появи по бански, наподобява зашеметяващо СНИМКИ  Преслава се появи по бански, наподобява зашеметяващо СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР