Преслава напълно промени начина си на живот, откакто е с

...
Преслава напълно промени начина си на живот, откакто е с
Коментари Харесай

Преслава се преобрази от любов, хукна по планини, стартира силови упражнения и спря да...

Преслава изцяло промени метода си на живот, откогато е с обичания си Павел. Добричлийката, която през днешния ден съвместява музикалните си изяви с грижите за щерка си Паола, към този момент намира време и за фитнес. А до преди ориста да я срещне с мъжа й, хитовата пайнерка не стъпваше в спортната зала. Не ходеше и по планини. Дори пушеше. Е, тези привички претърпяха поврат, видя HotArena.

Преслава първо стартира с отхвърли от цигарите. След като се срещна с Павел и стартира приказката им, певицата реши да зареже пушенето, защото обичания й е върл зложелател на дима. После потегли с него по планини. Именно от походите им бяха множеството сантиментални фотоси на двойката. Преслава даже се осмели да нощува на палатка, което до преди този момент феновете й надали изобщо са допускали, че е склонна да направи.

Павел обаче някак преобрази певицата. Тя се трансформира в буйна планинарка. Преслава толкоз хареса разходките измежду природата, че ги предпочиташе и по време на бременността си. Тогава певицата стартира да се занимава и с йога за бременни и леки, ненатоварващи извършения в залата, което е целесъобразно от експертите. И въпреки всичко никой не очакваше да я види да прави силови извършения, каквито сподели преди дни. Преслава разгласява видео, в което се вижда по какъв начин тренира всички мускули с интензивна подготовка. Добричлийката прави клекове с лост и какво ли още не. А не е толкоз надалеч времето, в което се извиняваше с натоварената си стратегия. Освен това фитнесът бил прекомерно отегчителен, разясняват в сектора предходното отношение на хитовата певица. Днес очевидно й е много трогателен, тъй като тренира с непримиримост и възторг, както проличава и от видеото.

Без подозрение, певицата е била стимулирана от обичания си Павел. Двамата не престават и да прекарват повече време в планините, в сравнение с в столични заведения. Дъщеря им Паола към този момент ги съпровожда на разходките им. Това стана ясно от фотография, за която Преслава е на разходка измежду природата с дребната Паола,пише Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР