Преслава май ще се жени! Този слух все по-упорито обикаля

...
Преслава май ще се жени! Този слух все по-упорито обикаля
Коментари Харесай

Преслава се жени!

Преслава май ще се дами! Този слух все по-упорито обикаля фолксредите и кара многочислените фенове на певицата да навеждат помръкнало глава, написа в. "България през днешния ден ".

Слухът бе доказан и от самата изпълнителка, която ненадейно разгласи, че се вижда в бяла рокля. Преслава загатна за радостната новина с забавен фотос. На свое присъединяване тя се е окичила с лента, на която написа - "Котето напуща играта ".

"Очаквам вашите мнения! " - провокира почитателите си фолкпевицата, а те избухнаха в еуфория. Всички от обкръжението на чалгарката са безапелационни, че брюнетката ще се омъжва!



От години Преслава желае да мине под венчило и трескаво мечтае за принца на бял кон. След редица несполучливи връзки в този момент певицата още веднъж се носи на крилете на любовта. Навършила 30 години и достигнала мечтаната популярност в професионален проект, в този момент изпълнителката на "Водка с разтуха " е подготвена да утеши и сърцето си.

Преси топли леглото на мастит предприемач от компанията на екслюбимия й Бирмата. Павел и чалгарката са гаджета от месеци и постоянно са засичани дружно на публични места. Преслава е бясно влюбена в новия си обичан.

Павел също е вдлъбнат крепко по звездата от "Пайнер ". Той я съпровожда на всяко присъединяване, а на рождения й ден беше провел редица изненади, с цел да се усеща певицата като принцеса.

"Павел си е походил много и е познавач на женската хубост. Малко евентуално е, само че не и невероятно връзката му с Преслава да прерасне в освен това " - клюкарят из светските среди по адрес на младока, който е ексизгора на Русата Златка.
Преслава разбуни духовете със загадъчната фотография. По всичко проличава, че брюнетката е подготвена за значимата стъпка. От години Преслава се пробва да откри индивида, с който да показа живота си, само че все удряше на камък.

Дали ще се стигне до женитба сред тях и певицата най-накрая ще бъде младоженка, напълно скоро ще се разбере!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР