Преслава лъже, че любимият ѝ Павел Лазаров има свой преуспяващ

...
Преслава лъже, че любимият ѝ Павел Лазаров има свой преуспяващ
Коментари Харесай

Преслава лъже, че Павел има свой бизнес! Менте баровецът заживя в апартамента на чалга дивата

Преслава лъже, че обичаният ѝ Павел Лазаров има собствен процъфтяващ бизнес. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че врачанинът не е процъфтяващ земеделец, а елементарен производител на бобови растения и маслодайни семена. От информация в Търговския указател лъсна, че на името на забуления в тайнственост баровец няма нито една компания, която да носи съществени доходи.

Единственото сдружение, в което Павел Лазаров взе участие, е Сдружение „ Спортен клуб Скала Зверино 2011 ”. Иначе съгласно регистъра любовникът на Преси се занимава с „ развъждане на зърнени (без ориз) и бобови растения и маслодайни семена ”, като е записан като производител в родното си с. Оселна, общ. Мездра. Допреди време роденият през 1985 година мачо е бил едноличен притежател на „ Пал Комерс ” ЕООД, само че сдружението към този момент има нови притежатели.

Официално за младият баща се твърди, че стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в региона на Мездра и Враца, от което натрупал стабилен кеш, само че действителността е много по-различна. „ Павел няма един ден трудов стаж, в никакъв случай нищо не е работил. Беше прочут в ъндърграунда като един от дилърите на Сако. Всички знаем от кое място са му парите. Именно любовта към колумбийските екстри на Преслава я срещна с Павел ”, разкриват осведомени от подземния свят.

Менте баровецът обаче заживя в жилището на чалга дивата незабавно след  като я омайност. Врачанинът не се тормози да го играе натъпкан шурей в първокласния дом на най-богатата чалга певачка, който е подарък от някогашния ѝ ухажор Коко Динев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР