Преслава кара карантината в село Оселна с любимия си Павел

...
Преслава кара карантината в село Оселна с любимия си Павел
Коментари Харесай

Как Преслава прекарва карантината

Преслава кара карантината в село Оселна с обичания си Павел и щерка им Паола. Семейството прекарва дните си в разходки измежду природата и игри, а един път в седмицата вървят на пазар до Враца. Добричлийката се усеща добре, само че доста се е затъжила за театралните си изяви. Това призна самата тя последния път, в който се включи онлайн във Фейсбук. Пайнерката показа с феновете си, че срещите с тях и пътуванията доста ѝ липсват.

„ Надявам се и това да мине, и то да е скоро”, изрази вяра Преслава, че скоро отново ще върви по участия и ще пее за феновете си.

Хитовата певица не правела онлайн концерти, защото ѝ било необичайно да пее пред камера. Свикнала да има контакт с публиката. Дори се чувствала необичайно, когато неотдавна взела участие в благотворителния концерт на bTV. Трябвало да пее без музика, без акомпанимент. „ Беше ми доста мъчно. Чудех се накъде да гледам”, показа Преслава и добави, че е привикнала да гледа към феновете си, когато се изявява на сцена. Колеги постоянно ѝ казвали, че е хубаво да се щади, като гледа „ през хората”. „ Не можах да се науча”, показа Преслава. Когато е на сцена и пее, тя постоянно търси контакт с публиката. Дори се заглежда по някого, чуди се той какво си мисли, тормози се дали всички се забавляват. Именно това ѝ липсва в този момент, когато е в непланирана почивка, както всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР