Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се

...
Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се
Коментари Харесай

Преслава дразни завистниците: Имам всичко, получих много повече от онова, за което съм мечтала!

Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се тормози да го признае. Всъщност звездата на „ Пайнер ” в никакъв случай не е имала грандомански стремежи. Добричлийката постоянно е казвала, че при започване на кариерата си просто желала да пее. Любовта й към музиката, трудолюбието и безконечният блян да надгражда очевидно я трансформират в звездата, която е през днешния ден.

Самата Преслава неотдавна посочи много по-скромна рецепта: „ С повече самообладание и когато имаш мощно предпочитание, фантазиите се трансформират в действителност. Очевидно моите фантазии са се трансформирали в действителност и даже, малко нескромно ще си призная, че са надминали упованията ми. Винаги съм имала голямото предпочитание да пея, да изпея прелестни песни. Хората да ги слушат на драго сърце, да си ги пеят с мен, когато съм на сцената. Мисля, че получих доста повече от всичко, което съм си представяла преди 15 години. ”

И добавя, че постоянно е била по-умерена и си е пожелавала действително изпълними неща.  Хитовата пайнерка има вяра, че човек би трябвало постоянно да мечтае. „ Всеки е жив, до момента в който мечтае, до момента в който има фантазии към момента. Иначе животът няма смисъл ”, споделя изпълнителката. Тя се радва на сбъднати фантазии и в професионален, и в персонален проект. Щастлива е, а и много изменена. Ако преди е била работохолик, през днешния ден се стреми към баланс. „ Вече съм майка. Чисто в професионален проект съм същият работохолик, само че целите са преподредени. Опитвам се да комбинирам нещата ”, споделя Преслава. Тя счита, че е извънредно значимо да запазиш свободата си като създател и да можеш да експериментираш, написа " Уикенд ".

„ Музиката се развива и би трябвало да имаш свободата да направиш в точния момент крачки във вярната посока. А в персонален проект – просто би трябвало да намериш подобаващия човек. Тогава всичко е о`кей ”, споделя Преслава.

Тя признава, че майчинството я трансформира с всеки минал ден: „ За мен в този момент животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив... Семейството, музиката, околните другари, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето огромно семейство и моята опора. ”
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР