Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали

...
Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали
Коментари Харесай

Преслава и Павел взеха най-важното решение, събитието ще е през май

Преслава и Павел към този момент мислят за женитба, даже са възнамерявали датата на щастливото събитие, издават близки другари на звездата двойка. Двамата са толкоз влюбени, че към този момент се готвят за женитба, която ще е през май тази година.
В момента певицата и обичаният Павел са в Тайланд, а Преслава сияе от благополучие излиза наяве от фотосите, които тя разгласява в обществените мрежи, написа "Хот Арена ". „ Важното е да получиш това, от което се нуждаеш. Не в огромни количества, а в нужния миг. По подобаващия метод. И от точния човек P&P “, написа звездата под следващата фотография във Facebook. Усмивка е озарила лицето на Преси, "яхнала “ слон в прегръдките на някогашния на Русата Златка.
По всичко проличава, че и Павел има усеща към изпълнителката. През последните седмици циркулира слухът, че Преслава е бременна. На няколко участия тя бе снимана с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче. Запознати настояват, че тя е в четвъртия месец и мълчи от поверие, както вършат всички известни персони у нас. Не е изключено сватбата да е незабавно след раждането на детето, шушукат клюкари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР