Преслава и Павел не планират сватба засега. Това сподели изпълнителката

...
Преслава и Павел не планират сватба засега. Това сподели изпълнителката
Коментари Харесай

Преслава: Засега няма да има сватба! Певицата обаче прави планове кой ще й кумува

Преслава и Павел не възнамеряват женитба към този момент. Това показа изпълнителката на „ Беден в сърцето ” преди дни в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Пайнерката посочи, че Софи Маринова и Гринго , на който кумуваха през март, предходната година, сигурно ще им върнат услугата, в случай че вършат женитба.

„ Е, към този момент не ”, отговори Преслава дали с Павел възнамеряват скоро публично да си кажат „ да ”. Тя добави, че с колежката й са приятелки от дълги години и се радва, че са съумели да запазят дружбата си . „ В сектора е малко мъчно като цяло ”, заключи Преслава .

Хитовата певицата и обичаният й Павел, с който имат щерка Паола, постоянно са дружно. Още от първия ден. „ Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме дружно ”, показа Преслава .

Семейството изкара карантината в село Оселна, област Враца. Преслава показа, че доста й харесва на село, където са измежду природата, написа " Уикенд ".

Добричлийката посочи, че локалните към този момент си я знаят, привикнали са с наличието й. „ Павел има голяма градина с череши. Занимава се със земеделие и ние на всички места сме дружно. Когато аз съм на работа, той е с мен. Когато той си е на работа, аз съм с него ”, показа още Преслава. До преди да срещне Павел, певицата мъчно си представяла такава естетика. „ Много смели изявления съм правила на времето, дори, че се опасявам да се обвържа и така нататък, само че просто е трябвало очевидно да срещнеш верния човек ”, показа Преслава .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР