Пресконференция с всички участници, които ще се изправят един срещу

...
Пресконференция с всички участници, които ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Ясно е кога и къде ще се проведат кантарът и пресконференцията за бойната гала вечер Senshi

Пресконференция с всички участници, които ще се изправят един против различен на кръга по време на бойната церемония вечер Senshi във Варна, ще се организира на 22 февруари, от 17:30 часа, в хотел " Астор Гардън " в Св. Св. Константин и Елена.

Срещата с медиите ще се организира редом с кантара на бойците.

Двата най-големи дуела на професионалната бойна церемония вечер по кикбокс се обрисува да бъдат за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO. Йордан Янков - Руския ще се изправи против македонеца Бобан Илиоски в категория до 81,400 кг за Европейската купа на WAKO PRO.
 Снимка 407043
Вълнуваща и доста оспорвана борба ще бъде тази за Интерконтиненталния приз на WAKO PRO​ сред международния първенец по кикбокс Християн Корунчев и един от най-титулованите сръбски бойци Никола Тодорович.

Двете срещи за купите на WAKO PRO ще се играят в жанр K1, като състезателите ще имат общо 5 рунда от по 3 минути, с цел да завоюват влиятелните награди.

Професионалната бойна церемония вечер по кикбокс и муай тай Senshi, която ще се състои на 23 февруари, от 19,30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна е първата от доста, които следва да се проведат през годината. Стремежът на уредниците е посредством тях да разпространяват бойните спортове у нас, като дадат естрада за осъществяване на зрелищни и вълнуващи надпревари.

Следващата професионална бойна церемония вечер следва да се организира напролет в зала " Арена Армеец " в София.
 Едни от най-хубавите бойци на Балканите идват у нас за професионалната бойна церемония вечер Senshi
Едни от най-хубавите бойци на Балканите идват у нас за професионалната бойна церемония вечер Senshi

Християн Корунчев ще се състезава за интерконтиненталната титла
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР