Пресилено е да се говори за напрежение между президента и

...
Пресилено е да се говори за напрежение между президента и
Коментари Харесай

Първан Симеонов: За пръв път виждаме синхронизирана синьо-червена опозиция срещу ГЕРБ

Пресилено е да се приказва за напрежение сред президента и Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия би изгубила ужасно доста. Това разяснява пред радио „ Фокус “ социологът и изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл “ Първан Симеонов.

„ Българска социалистическа партия би изгубила доста, в случай че настъпи раздор сред нея и президента. Той е едно от достиженията на партията и на политиките на Корнелия Нинова. В същото време виждаме по какъв начин се синхронизират най-различни идеологически и партийни течения в България. От партия „ Възраждане “ през „ Демократична България “, Българска социалистическа партия, Мая Манолова и други В този ред такива дребни търкания не са огромна вест. Дребни търкания има и на самия митинг. „ Демократична България “ скърца със зъби на „ Отровното трио “, БОЕЦ скърца против други, само че в общи линии митингът е синхронизиран. По същия метод ми се коства, че и Българска социалистическа партия продължава да е в синхрон с президента “, разяснява той.

За пръв път виждаме синхронизирана синьо-червена съпротива против ГЕРБ, сподели още Първан Симеонов и добави, че продължава поредната линия на борба сред министър председател и президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР