„Пресилени са думите на президента към прокуратурата, от които излиза,

...
„Пресилени са думите на президента към прокуратурата, от които излиза,
Коментари Харесай

Роман Василев: Думите на президента към прокуратурата са пресилени

„ Пресилени са думите на президента към прокуратурата, от които излиза, че всички са масакри. Нека се стигне до някакъв резултат. “

Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота " по БТВ Роман Василев  Роман Василев Роман Василев е министър за развиване на електронното държавно управление от 12 март 2013 година до 29 май 2013, някогашен зам.-градски прокурор на София, във връзка думите на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на във връзка свадите към записи изпратени до някои медии, с глас, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов.

Радев: Единственият метод прокуратурата да покаже, че не работи манипулативно под диктат, е да разгласява цялостния чат

„ За тези записи би трябвало да има самостоятелна експертиза за тяхната достоверност, тъй като тя не може да бъде обезпечена от българската прокуратура, която е заинтригувана страна. Знаете, че в един от записите името на основния прокурор персонално се загатва като възхитен почитател на премиера “, разгласи президентът.

Радев за Узунов: Игрите на прокуратурата са несъвместими с демокрацията

Василев подсети, че до момента в който е бил зам.-градски прокурор, е имало следствие против някогашния президент Росен Плевнелиев. „ Ние го направихме малко по-конспиративно, не коментирахме нещата. Аз отново бях неприятният и президентът по същия метод разясняваше нещата “, посочи той. По думите му оповестението на доказателства от досъдебни производства, като чатовете, които дава прокуратурата, има своята цел. По наше време също са били показвани такива неща, това не е игра, това е тактика. За „ Наглите “ пускахме избрана информация, те сгрешиха и ги хванахме “, изясни някогашният прокурор.

Той дефинира изказванията, че прокурори се назначават, защото някой ходотайства за тях, като „ приказки от шипковия шубрак “. Според Роман Василев  Роман Василев Роман Василев е министър за развиване на електронното държавно управление от 12 март 2013 година до 29 май 2013 записите, публикувани от Антикорупционния фонд, в който е забъркано името на някогашния следовател Петър Петров, и обвиняванията към него, че краде бизнеси за милиони, също са мощно пресилени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР