Пресаташето на Кремъл Дмитрий Песков съобщи в ефира на телевизионния

...
Пресаташето на Кремъл Дмитрий Песков съобщи в ефира на телевизионния
Коментари Харесай

Песков съобщи за тайни разговори Путин-Порошенко, после се отрече


Пресаташето на Кремъл Дмитрий Песков заяви в ефира на телевизионния канал " Русия 1 ", че сред съветския президент Владимир Путин и украинския държавен глава Петро Порошенко се организират неофициални срещи, за които не се оповестява публично, и че това е нормална процедура. Впоследствие, в коментар за организация ТАСС, той отхвърли това да е истина, оповестява news.bg.

При въпрос на журналистката Наили Аскер-заде по кое време е бил последният диалог сред Путин и Порошенко, представителят на Кремъл съобщи:

" Това е нормална процедура. Когато видите наситения работен ден на президента с десетки срещи, конференции, изказвания, договаряния и т. н., това напълно не значи, че работният ден на президента се лимитира с това. " - разяснява Песков.

" Наистина има срещи, за които не оповестяваме на медиите ", добави той. На уточняващ въпрос дали има телефонни диалози, за които пресата не се осведоми, пресаташето на Путин отговори утвърдително.

По-късно той съобщи пред организация ТАСС, че не е имало необявени срещи сред президентите на Русия и Украйна.

" Никой за никакви срещи не е приказвал. (...) В изявлението не съм споделил, че е имало такива срещи. " - уточни Песков.

Междувременно организация " Униан " заяви, че от администрацията на президента на Украйна са декларирали, че Порошенко не е провеждал никакви двустранни срещи с Путин след сключването на Минските съглашения.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР