Пресаташето на БФС Христо Запрянов говори днес пред журналистите и

...
Пресаташето на БФС Христо Запрянов говори днес пред журналистите и
Коментари Харесай

Официално: Георги Дерменджиев наследи Краси Балъков начело на лъвовете

Пресаташето на БФС Христо Запрянов приказва през днешния ден пред публицистите и разгласи, че е имало съвещание на Изпълнителното бюро на централата, а не на изпълнителния комитет, написа gol.bg.

За селекционер на националния тим е бил назначен Георги Дерменджиев, който беше препоръчан и разгласен през вчерашния ден от отговорника за националния тим Йордан Лечков.

Дерменджиев ще би трябвало да води националния тим в последната европейска подготовка против Чехия на националния стадион в София, както и в контролата с Хаити, също в София.

Дерменджиев заменя на поста Красимир Балъков, който скоропостижно подаде оставка след шест мача, в които реализира едно тъждество и инкасира пет загуби.

Георги Дерменджиев е на 64 години, бил е три пъти първенец с Лудогорец, водил е Левски, Спартак (Пловдив), Сливен и Ордабасъ (Казахстан). Бил е помощник-треньор в Литекс и Ботев (Пловдив).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР