Пресата изясни причината, заради която Колин Фърт се разведе с

...
Пресата изясни причината, заради която Колин Фърт се разведе с
Коментари Харесай

Рене Зелуегър разведе Колин Фърт с жена му

Пресата обясни повода, поради която Колин Фърт се разведе с Ливия Джуджоли след 22 години фамилен живот, написа Уомънс Дей.

Първоначално за развода беше упрекната Ливия, обвинена в сантиментална връзка с италианеца Марко Бранкача. Той обществено разгласи връзката си със брачната половинка на Фърт и даже обиди артиста. Но в този момент разнообразни медии оповестяват, че в действителност Колин е решил да изостави жена си поради актрисата Рене Зелуегер.

Колин и Рене се срещат на фотосите на поредицата за Бриджит Джоунс. Когато възприятията на Фърт към жена му охладнели, той намерил другарска поддръжка в лицето на колежката си. Но последователно другарските връзки прераснали в сантиментални.

Според известия в медиите, Зелуегер, живееща в Съединените щати, почнала непрекъснато да лети до Фърт в Европа. А след раздялата й с музиканта Дойл Брамхол, Колин решил да се освободи от фамилните окови, с цел да стартира пълноценна връзка с Рене. Медиите даже оповестиха желанието на актрисата най-сетне да се реалокира от Америка при своя обичан, напуснал жена си поради нея. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР