Преразглеждането на наказанието на Кубрат Пулев е първа точка от

...
Преразглеждането на наказанието на Кубрат Пулев е първа точка от
Коментари Харесай

Кубрат Пулев тема номер 1 на спортната комисия на Калифорния

Преразглеждането на наказването на Кубрат Пулев е първа точка от дневния ред на спортната комисия на щата Калифорния за 22 юли 2019 година

Българският боксьор би трябвало да бъде изслушан, откакто през май получи глоба от същия орган. Тогава от комисията взеха решение лицензът на Кобрата за Северна Америка да бъде лишен до 23 септември, т.е 6 месеца от датата на целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, известна още като Кралицата на голото суши.

Той беше изпратен и на курс за предварителна защита на насилието на дами в медийната сфера.
Наказаха Кубрат Пулев Спортната комисия в Калифорния се произнесе
Пулев приключи курса преди съвсем месец, а след него няколко пъти сервира извинения на Равало.

От комисията още в първото си съвещание обявиха, че ще изслушат още веднъж Пулев и въз основата на изявлението му ще преценяват дали да понижат или анулират наказването му.
Кобрата: Извинявам се на Джени Суши, спрете с отрицателните мнения Боксьорът приключи курса за полов тормоз
Дневният ред за срещата към този момент е оповестен на формалната страница на комисията. След като всички нейни членове влязат на съвещанието, те ще се захванат със случая на българина. След това те ще се занимаят с проблеми при претеглянето на боксьорите и ще изслушат отчети по отношение на финансирането и бюджета.

Комисията не е заседавала от 14 май, когато дефинира наказването на Пулев. Този път тя няма да се събере в Лос Анджелис, а в Сан Диего.

Кобрата чака наказването му да бъде понижено и той да се готви пълноценно за идната си среща, която ще бъде най-вероятно в края на 2019 година в Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР