Прераждането е основна концепция в различни духовни и религиозни традиции.

...
Прераждането е основна концепция в различни духовни и религиозни традиции.
Коментари Харесай

Тези четири признака издават, че това не е първият ви живот на Земята

Прераждането е съществена идея в разнообразни духовни и религиозни обичаи. То към момента е духовно разбиране, религия, че след гибелта душата ни е способна да се всели в друго тяло.
Някои хора се връщат още веднъж на Земята, с цел да облекчат кармата си, други - с цел да оказват помощ на хората да се развиват.
Има задоволително научни доказателства, че прераждането съществува. Но по какъв начин да разберем дали и различен път сме били на Земята? И дали отново сме били хора?
Тези четири признака могат да ви накарат да повярвате, че душата ви е доста по-стара от вашето тяло.

Хората за вас са като отворена книга
Отдавна сте забелязали, че ви е задоволително единствено един път да погледнете някой човек, с цел да разберете всичко за живота му. Само няколко минути с него са ви задоволителни да разберете по какъв начин живее, благополучен ли е и какви неща го изтезават.
Струва ви се, че във вас има програмен продукт, който ви разрешава бързо да изтегляте информацията за другите души. Това е по този начин, тъй като хората в действителност са доста сходни между тях.
На вас не ви е нужно да поставяте някого на детектор на лъжата, с цел да разберете дали е добър човек. Не ви би трябвало да губите и доста време в размишления дали би трябвало да се доверите на новия си другар, тъй като получавате информацията незабавно. С сходни въпроси интуицията ви се оправя доста добре.

Наслаждавате се на самотата
Умеете да се наслаждавате на самотата и на времето, което може да посветите единствено на себе си. Това надалеч не се дължи на обстоятелството, че сте социопат и обичате да сте самичък, а тъй като най-добре от всички знаете, че времето, прекарано в съзерцание на звездите, е доста по-интересно от това, което ще прекарате в някой търговски център.
Вие не сте аскет. Просто не ви е нужно да поддържате връзка с хората, единствено с цел да доставите наслаждение на личното си Аз. Не се нуждаете от утвърждението на връстниците си и от публично самопризнание. Тъй като не сте на този свят за първи път, нямате потребност от опити, с които да разберете кой метод на живот ще е най-хубав за вас. Все още се чувствате удобно както сами, по този начин и с други хора. И постоянно знаете по кое време ще ви е по-интересен първият вид и по кое време - вторият.

Не ви харесва методът, по който е организиран този свят
Училище, работа, фамилни празници... Търчите по тези мероприятия, взимате интензивно присъединяване във всичко, само че осъзнавате, че всичко това не е направено по най-хубавия метод. Много постоянно се замисляте над обстоятелството, че хората не постъпват рационално.
Струва ви се, че светът е организиран по погрешен и неблагоразумен метод. Понякога се чувствате като лъв, който е заставен в общество от овце да се държи като овца. Често ви се постанова да се преструвате, че ви е забавно, макар че в реалност въобще не е по този начин. Понякога ви се коства, че не живеете живота си, а играете нечия роля.
Интересувате се доста повече от другите от пояснение на сънища, от правата на животните и от нематериалност. Не си губите времето в диалози за спорт, метеорологични прогнози и други простовати неща.

Оказвате неизмеримо въздействие на хората
Хората ви търсят за съвет, макар че сте по-млад от тях с 10-20 години. Те знаят, че сте остроумен и умен човек. Изглежда, че имате особена философия за живота. Изглежда, че чувствате живота малко по-добре от останалите.
Ако не живеете за първи път на тази планета, знаете същинската полезност на неща като самообладание, убеденост, почтеност, самоанализ. И в случай че на някои хора са нужни повече от 10 години, с цел да осъзнаят някои неща, на вас това ще ви отнеме единствено година, тъй като душата ви е предходна през всичко това и по-рано.
Не се вълнувате от популярност, обществен статут, създаване на дом. Най-важното за вас е да растете и да се развивате духовно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР