Преработените версии на оригиналната Tomb Raider трилогия, обявени преди седмица

...
Преработените версии на оригиналната Tomb Raider трилогия, обявени преди седмица
Коментари Харесай

Преработените Tomb Raider игри се сблъскаха с непреодолима преграда - авторското право

Преработените версии на истинската Tomb Raider трилогия, оповестени преди седмица в Steam , срещнаха непредвидена и непреодолима бариера – авторското право.

Пускането на Tomb Raider, Tomb Raider II и Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft в районен съд платформата завърши безславно, откакто се оказа, че студиото Realtech VR в действителност не е получило позволение от Square Enix.

Realtech VR пожела да преработи трите игри с нов тримерен енджин и в случай че притежавате DOS оригиналите, модифицираните версии трябваше да са налични без пари. Причината за това е, че Realtech VR не има правата върху игрите и не може да употребява техните истински файлове. Вместо това, защото класическата трилогия се предлага в Steam, компанията употребява нейните запаси.

Но студиото не има и авторските права върху красивата виртуална авантюристка и Square Enix не губи време. Издателят забрани плана и изиска изваждане от YouTube на всички клипове с модифицираните игри.

Ако сте разочаровани, към момента ви остава Shadow of the Tomb Raider , която излиза през септември за PlayStation 4, PC и Xbox One.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР