Преработените контекстни менюта са противоречива част от Windows 11. Въпреки,

...
Преработените контекстни менюта са противоречива част от Windows 11. Въпреки,
Коментари Харесай

Windows 11 ще получи нови и подобрени контекстни менюта

Преработените контекстни менюта са спорна част от Windows 11. Въпреки, че те наподобяват добре и обезпечават улеснение посредством пренасяне на нормалните дейности с файловете по-близо до курсора, някои хора не харесват спомагателната трудност на бутона „ Покажи повече варианти “ и по-бавната работа. Други хора считат за объркващо, че бутоните за изрязване, прекопирване, преименуване, шерване и заличаване не са обозначени.

Windows 11 build 26058, който неотдавна беше пуснат за обществено тестване има за цел да в профил това комплициране.

Последната предварителна версия на Windows Insider усъвършенства контекстните менюта на системата, като прибавя етикети към немаркираните преди този момент дейности. Като да вземем за пример прекопирване, изрязване, слагане, преименуване, шерване и заличаване. Останалите контекстни менюта остават същите. Но към този момент би трябвало да са по-лесни за потребление от тези, които не са толкоз добре осведомени с работата на актуалните компютри.

Ако възнамерявате да преминете към build 26058, имайте поради, че той съдържа няколко известни казуса, един от които визира обновените контекстни менюта. Малко след стартирането на пазара Microsoft актуализира листата с измененията, с цел да спомене неточност с изчезналия „ акрилен “ резултат.

Освен това новото контекстно меню евентуално няма да ви хареса, в случай че употребявате Windows на език, друг от британски. Ще видите детайли, които не са подравнени, необичайно редуциране на текста и други чудеса на машинно преведения артикул. Все отново, защото обновеното меню е в ранния си стадий на прелиминарен обзор, дано да дадем на Microsoft известно време, с цел да го „ полира “ и да в профил грешките. Може би в някоя от бъдещите компилации на Windows то ще стане по-приятелски настроено и за други езици.

Как наподобява на съветски цялата тази обстановка

Заслужава да се означи също по този начин, че в последните предварителни версии на Windows 11 не е разполагаем ExplorerPatcher. Това е известен инструмент за анулация и смяна на някои от измененията, които Microsoft направи в най-новата си операционна система, в това число лентата на дилемите и контекстните менюта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР