Препоръчано от Аз съм от онези момичета – вече на

...
Препоръчано от Аз съм от онези момичета – вече на
Коментари Харесай

Как да задържим младостта?

Препоръчано от

Аз съм от тези девойки – към този момент на 38:(, които имат вяра, че има метод да продължим да бъдем оптимално дълго време здрави, млади и красиви, без да прибягваме до бруталните способи на естетичната хирургия и без да заживяваме в някой фитнес. 
В търсене на разковничето на това по какъв начин да задържим задълго младостта, съм минала, както сигурна съм - и огромна част от вас, през експериментиране на разнообразни практики на дишане, освобождаващи от напрежението техники и прочие Фен съм на медитацията, само че си признавам – в шумна София и в дом с дребни деца, тишината е единствено дума от речника.

Ще споделя и за кошмарния кръг, в който бях оплетена до напълно скоро.
Сутрин се събуждах изморена, само че някак до обяд успявах да накарам тялото си да стартира да действа. Следобедът минаваше незабелязано. Вечерта бе напрегната и изморителна въртележка с приготвянето на вечерята, писане на домашни и други сходни занимания. До 22 ч. имах възприятието, че ще падна и ще заспя на място, само че след този вълшебен час очите ми сами се отваряха и, откакто цялата къща най-накрая утихнеше, аз бях изцяло разбудена и подготвена за всичко, което не съм съумяла да свърша денем. Работех до към един през нощта. Можех и по-дълго, само че знаех, че би трябвало да стана в седем сутринта. Когато най-накрая си легнех, вместо сън ме атакуваха безредно блъскащи се мисли, неподчиняващи се на никакви команди от към този момент изтерзания ми мозък. Заспивах, изтощена, едвам на разсъмване. Събуждах се, тотално неотпочинала. И всичко започваше изначало.

Разбира се, че съм опитвала всевъзможни сънотворни. Опитах и да се изморя от спорт, тъй че в действителност да задрямвам рано. Резултат – нулев!
Краен резултат – апатия, инертност, нервност, липса на централизация, трупане на килограми от нищото, изморена сивкава кожа на лицето, торбички под очите и възходящо възприятие на изтощение от протичащото се.

Също като доста от вас, през годините съм чела задълбочено и съм прилагала разнообразни правила от аюрведа, от последните трендове в здравословното хранене; от вярното съчетаване на храните и разделното хранене и доста други. Практиката и статистиките обаче демонстрират, че даже и да се храним супер здравословно, ние съумяваме да доставим на организма си едвам 40% от нужното за неговата вярна работа. Излиза, че с интензивния ни живот, напрежението, замърсяването на околната среда, неприятното качество на храната и водата, нуждата на организма от външна помощ е безапелационна.

Освен това, някак все ни убягва, че след избрана възраст, тялото ни стартира да действа по по-различен метод. Някои процеси последователно се забавят, като да вземем за пример работата за жлезите с вътрешна секреция. Работа на хипофизата е да създава хормона на растежа, осигуряващ ни пресен тип, сила, кожа без бръчки, добър метаболизъм...

И по този начин, въпросът се оформи. Как да оказа помощ на моята хипофиза, да продължи да работи по този начин, както е работила преди 10 години? Има метод да бъдем оптимално дълго време здрави, млади и красиви, не може да няма! Висококачествени хранителни добавки. Това е. Продукти, които работят, тъй като са основани от експерти – лекари и откриватели в антиейдж региона. Вече бях уверена, че качеството и произходът са от основно значение. След дълго изследване и сравняване на артикули, избрах  и с наслада споделям, че изборът ми е бил верен.


Личният ми опит при банкет на малко повече от половината от месечната доза Youth демонстрира:
- 4 дни след започване на приема серията с блъскащи се, тревожни мисли преди заспиване изчезна.

- Не лягам доста по-рано от преди, само че дребното часове, в които дремя, явно ми доставят първокласен сън.

- Събуждам се отпочинала и цялостна с сила за целия ден.

- Въпреки здравословния метод на подготвяне на храната у дома, стомахът ми съвсем в никакъв случай не е успявал да бъде постоянен. Youth реши напълно този проблем.

-  Чувството за лекост и положителния мускулен тонус е реалност от 10ия ден на банкет.

-  Лошото време тази пролет се отразява тежко и депресивно на всички към мен, само че аз се веселя на положително въодушевление:)

-  Тенът на лицето ми е по-светъл и петната, породени от слънцето през годините избледняват.
- Косата ми е по-жива, въпреки в последно време да се постанова да я суша със сешоар доста по-често отпреди.

- Следите от почистването при козметик изчезват за нула време!

- Въпреки по-обилното и калорично похапване по празниците, килограмите не се повишиха. (Много безшумно ще го кажа – оня ден съумях да закопчея копчето на дънките си от по-миналата пролет! Yes!) 

Хора, употребявали добавката за повече от 3 или 4 месеца, споделят за трайно контролиране на тежестта, напредък на повече коса, уплътняване на косъма, релаксиращ сън, добър тонус и витална сила, непрекъснато възстановяване на положението на кожата, последователно избледняване на белези, по-свежа и изгладена кожа, еднакъв загар и други

Може би за някого звучи необикновено. Убедена съм, че не съм единствената, пробвала и изпила какво ли не. Но в Youth ме убеди уравновесената формула на чистите, естествени съставки, настоящи от вътрешната страна на открито.
Youth е основан от доктор, специализирал в антиейдж региона, с над 30 години опит зад тила си. Не съдържа парабени и е без глутен, което го прави напълно подобаващ за вегетарианци.Продуктът се създава в влиятелна лаборатория във Франция, а съставките са строго следени и напълно натурални: 

L-Arginine: за съдовата системата, структурира аминокиселина за растежа на мускулите, построява алените кръвни кафези, понижава кръвното налягане.
L-Glutamine: за нервната система, здрав храносмилателен тракт, имунна система.
L-Lysine: за костите, подкрепя синтеза на костна и съединителна тъкан, сърдечно-съдовата система, имунната система.
Superoxide Dismutase: антиоксидантна отбрана за кожните кафези.

Неслучайно Youth е определен от net-a-porte.com за най-чист, естествен и сполучлив балсам на младостта и сполучливо държи първото си място в тази категория трета година!
Youth към този момент е и в България - в онлайн бутика
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР