Преподавателят в Стопанска академия Д.А. Цанов“ – гр. Свищов Николай

...
Преподавателят в Стопанска академия Д.А. Цанов“ – гр. Свищов Николай
Коментари Харесай

Звяра задълбочава отношенията със своята студентка, води я на скъпарските почивки! Откъде обаче са му парите?

Преподавателят в Стопанска академия „ Д.А. Цанов “ – гр. Свищов Николай Антонов, продължава любовния романс със своята студентка Мелани Симеонова, научи от свои източник HotArena.

Нашият осведомител ни изпрати фотография на влюбените гълъбчета от следващата им скъпарска отмора. „ Много ми е забавно от кое място намират средства, с цел да пътуват непрекъснато. Едва ли преподавателската заплата на Николов е толкоз висока, че да може да си разреши да обикаля света всеки месец “, чуди се източникът ни.

Както HotArena първи писа, Николай Антонов е прочут измежду дамите в Свищов като „ Звяра “. Преди към два месеца той оплита в мрежите си своята студентка Мелани, с която са и до през днешния ден.

Похотливият даскал преди време бе забъркан в скандал, в който присъединяване имаха две безизвестни фолк певици – Джоана и Анастасия. Клюката гласеше, че двете чалгаджийки се хванали за косите, след спял с първата и проявявал очевидни мераци към другата.

Преподавателят даже се снима в клипа на Джоана, след което щял да се набута и в клип на Анастасия, само че тя бързо срязала мераците му. В момента Николай оставил фолкаджийките в предишното и бил благополучен и бясно влюбен в студентката си Мелани. Но дали това е съгласно разпоредбите на Стопанска академия „ Д.А. Цанов “ – гр. Свищов?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР