Преподавателят по английски език в Англо-американското училище в София с

...
Преподавателят по английски език в Англо-американското училище в София с
Коментари Харесай

Необичайните заподозрени ви канят на лудо пътуване до Берлин

Преподавателят по британски език в Англо-американското учебно заведение в София с първи разказ, преведен на български език.
На 17 април 2019 година на български език излиза романът „ Необичайните обвинени “ – от преподавателя по британски език в Aнгло-американското учебно заведение в България Доминик Карильо. От него ще разберете какъв брой самоуверен може да бъде един младеж и какъв брой неразумно може да бъде едно старче. И че другарството сред поколенията е безусловно възможно… стига човек да е задоволително подготвен за разни… необичайности!
Четиринайсетгодишната Ния оставя зад тила си елитното си учебно заведение, родния си град София и студените си, безразлични родители и се качва на първия интернационален трен към Берлин. Причината? Добре планувано възмездие към бившето ѝ гадже. По пътя тя инцидентно се среща с възрастния американец Кърт, който има лични аргументи да пътува към Берлин… а също и гения да убива хора, без да желае.
Преплитащите се пътища на младото момиче и стареца ги водят към завършения и финални дестинации, които никой не е очаквал. Но дали всеки ще извърши първичния си проект? Или някои проекти са правени, с цел да се провалят?
Ден по-късно, на 18 април 2019 година, от 19:00 часа ви каним да се качите с нас на влака за Берлин и да отпътувате към остаряло възмездие и нови завършения.
На премиерата на „ Необичайните обвинени “ ще приказваме за пътешестването, силата на книгите, музиката и любовта, мъничко за „ Граф Монте Кристо “ и повече за същинския смисъл на другарството.
Приготвили сме ви незабравима вечер, стига да сте подготвени да промените дестинацията в последния миг. И да не ви е боязън от същински rock‘n’roll.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР