Преподавателка в християнска детска градина бе уволнена, защото отказа да

...
Преподавателка в християнска детска градина бе уволнена, защото отказа да
Коментари Харесай

Обичам да преподавам, но обичам и секса! 21-годишна лелка в християнска детска градина бе уволнена заради порно филми

Преподавателка в християнска детска градина бе уволнена, тъй като отхвърли да приключи кариерата си на порно звезда във филми, за които получавала по 2500 $ парчето.  21-годишната Нина Скай разгласи, че „ обича да преподава, само че също обича и секса ” по време на абсурда със своите шефове, които я натискали да престане да взе участие във филми за възрастни със заглавия като Amateur Allure и Swallow Salon (Аматьорски сексапил и Салон за гълтане – явно много известни в бранша). Красавицата, която се гушка за пари с дами и мъже в розовите филми, твърди, че тя в действителност е „ доста добра учителка” и не вижда повода някой да ѝ не разрешава да влиза в класната стая.

По-старшите преподаватели в детската градина, чието име и място не се оповестява, обаче са на друго мнение. Според тях, нейната втора специалност е срещу религиозните им визии.

Да върша секс бе моята работа-мечта, споделя Скай. Именно по тази причина тя решила да напусне и първата си работа. „ Било разврат. Правила съм секс преди брака. Те споделят, че било срещу контракта ми”, сподели преподавателката пред Фокс.

„ Те ме притискаха да се откажа от промишлеността. Искаха да не се занимавам в никакъв случай повече с това. Предложиха ми да ми оказват помощ със препоръки, само че аз не искам”, споделя още Скай.

„ Това са си също лесни пари. За първата в живота си сцена аз получих чисти 2500 $, освен това на място. Никога не съм имала толкоз доста пари, изключително някой ей по този начин да ми ги даде. Знам, че има огромна стигма по отношение на това, което правя, просто обществото ни е такова. Но това съм си аз. Не съм тесногръда, дори напротив”, споделя още уволнената от детската градина млада лелка.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР