Преподавателка по български език от училище Неофит Рилски в разложкото

...
Преподавателка по български език от училище Неофит Рилски в разложкото
Коментари Харесай

Преподавателка удря, скубе и обижда ученичка заради повредена врата

Преподавателка по български език от учебно заведение " Неофит Рилски " в разложкото село Горно Драглище е снимана по какъв начин удря, скубе и наскърбява ученичка в класната стая поради развалена врата.
Още по тематиката
Клипчето, което най-вероятно е снимано от някое от останалите деца в класа, бе оповестено в обществените мрежи.

На фрагментите се вижда по какъв начин учителката, чието име е Райна Калоянова, крещи: " Ще те хвана за косата и ще те вейна там през вратата " и скубе вързаното на опашка момиче, което се пробва да се защищити от ядосаната си преподавателка. В същото време друга преподавателка наскърбява ученичката, наричайки я " лайна*ка ".

" Видях клипът преди два часа. Много неприятно. Веднага се самосезирах и разговарях с госпожа Калоянова - която е преподавател по БЕЛ. Поканих я на следващия ден в 8 ч. да пристигна в учебното заведение и да даде писмени пояснения. Утре след занятия ще бъде събран педагогическият и публичен съвет, етичната комисия към учебното заведение и ще разгледаме случая ", съобщи пред локалния уебсайт " Инфомрежа " шефът на ОУ " Неофит Рилски " Бойчо Пукнев.

По думите му, ученичката, против която е ориентирана експанзията на преподавателката, е в седми клас. Директорът я дефинира като арогантна , а родителите ѝ са привиквани няколко пъти в учебно заведение от класния началник, само че не са взимали отношение във връзка държанието на щерка си.

" Трябва да чуем и страната на ученичката, която е в седни клас. Учителката е с дълготраен стаж, не съм го очаквал. Ще бъдат поканени и съучениците и другата учителка, която е извикала госпожа Калоянова, която е класна на момичето ", добави Пукнев.

Той посочи, че случаят е станал по време на междучасие. Клипът не е сниман преди към 1-2 месеца, само че учителката по БЕЛ е споделила, че не си спомня тъкмо по кое време.

Не познавам госпожа Калоянова детайлно. Учуден съм от нейните дейности, не съм го очаквал. Училището е малко, децата се познават, не съм имал проблеми до момента, сподели шефът, който управлява школото от началото на годината.

Все отново той съобщи, че не това е методът за справяне с проблемите.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР