Преподаватели и помощен персонал посрещнаха с маски, ръкавици и шлемове

...
Преподаватели и помощен персонал посрещнаха с маски, ръкавици и шлемове
Коментари Харесай

Посрещнаха децата в градините с маски и шлемове и сериозна дезинфекция

Преподаватели и спомагателен личен състав посрещнаха с маски, ръкавици и шлемове децата, които още веднъж се върнаха на ясла и детска градина през днешния ден. В София бе оповестено, че 14% от малчуганите ще посещават още веднъж детските заведения, откакто повече от 2 месеца бяха вкъщи.

Детските градини и ясли в Район „ Изгрев “ отвориха порти, оповестиха от районната администрация. От общината посетиха някои от местата, с цел да се уверят в спазването на хигиенични и противоепидемични ограничения. Най-важно е здравето на децата, твърдят от личния състав.

Дезинфекция на пода ще бъде непрекъсната. Ще се заобикаля играта най-много с плюшените играчки. Препоръката е за игра най-вече на въздух.



В Детска градина №29 "Слънце " в "Изток " обаче от декларирани 96 деца през днешния ден са пристигнали по-малко - 56. Общият брой на деклариралите дечица да се върнат още веднъж в яслите и градините за София е 6348.

14 % от родителите изпратиха през днешния ден децата си на детска градина в София

Преди да бъдат отворени яслите и градините, Министерството на образованието и науката разгласява анкета за готовността на родители да пуснат още веднъж децата си в тях. Имаше и обособени допитвания на родители, ангажирани с образованието на малчуганите. Темата беше и необятно дискутирана в обществените мрежи.

В страната яслите и градините също ще проработят. Някои избраха 1 юни - Деня на детето - за първия ден за банкет на дечицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР