Преподавател удари ученик и му разкървави устата. Инцидентът е от

...
Преподавател удари ученик и му разкървави устата. Инцидентът е от
Коментари Харесай

Преподавател разби устната на ученик в 65-то училище

Преподавател удари възпитаник и му разкървави устата. Инцидентът е от 65-о учебно заведение в столичния квартал " Бусманци ". Родителите на потърпевшия Роберто са извикали полиция и Бърза помощ. Ученикът е откаран за обзор в " Пирогов ". 14-годишният Роберто за трета година повтаря 5-ти клас. Той и преподавателят му даваха пояснения в 8-мо районно ръководство.

Инцидентът е станал през днешния ден по обяд в часа по физкултура, когато Роберто удря собствен съученик с баскетболна топка в главата. Преподавателят възприема това като опит за разпра със съученик. Не устоя и го удря с пестник в лицето като му разрушава устната. Бащата на Роберто споделя какво е споделил сина му минути след случилото се.
Славчо Геогиев, татко на на битото момче: Удари ми една лупаница. Започна да ме бие. Станах целия в кръв. Качили са го горе, поставили са му тампони в устата да спре кръвта.
Преподавателят е признал виновността си, само че не беше открит за коментар, защото даваше пояснения в 8-мо районно ръководство. Според шефа на учебното заведение Жельо Колев Роберто и различен път е имал прегрешения, само че те не са били съществени. Колев изяснява постъпката на подчинения си с насъбрано напрежение от работата и увери, че това е първото му нарушение за двете години, откогато работи в 65-то учебно заведение.
Жельо Колев, шеф на 65-то учебно заведение: Учителят е извънредно безрезервен човек. Децата го обичат, той е класен началник на този клас. Децата доста обичат физическо.
Най-вероятно учителят ще бъде осъден с последно предизвестие за уволняване. Началникът на Регионалното ръководство на образованието Ваня Кастрева дефинира като неприемливо отношението на преподавателя към ученика. Тя е дала рекомендация към шефа да окаже спомагателна поддръжка на Роберто и да се стартира дейна работа със фамилията му.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР