Преподавател от Селскостопанската гимназия в град Садово е загиналият в

...
Преподавател от Селскостопанската гимназия в град Садово е загиналият в
Коментари Харесай

Загиналият в пожара в Тракия е преподавател в Селскостопанската гимназия в Садово

Преподавател от Селскостопанската гимназия в град Садово е починалият в пожара нощес в ЖР " Тракия ", научи TrafficNews.bg. Около 22 часа пламъци обгърнаха апартамент на първия етаж в блок 214. На място пристигнали две пожарни. Огнеборците съумели да изведат 55-годишната Марияна, само че брачният партньор й Антим Мърцев /56/ към този момент бил мъртъв. Огънят бе сподавен преди да стигне до горния етаж. Причината за запалването е късо съединяване в тв приемника. Антим видял, че пуши и тръгнал да го носи към прилежащата стая, само че той се запалил в ръцете му. 

Съседите от блока бяха в потрес от случилото се. Мнозина от тях бяха видели  Антим час по-рано. Мъжът продава картофи от личната си градина покрай блока и мнозина от живеещите в околните блокове пазарували от него. Същата нощ фамилията е щяло да отпътува на отмора. Антим и Марияна имали билети за нощния трен за Варна. Те даже оставили ключовете на собствен комшия с молба да храни папагала им. 

Дъщерята на двамата пловдивчани е състезателка по плуване. Тя била с другари на море и трябвало да се прибере в събота. Трагедията в фамилията е голяма. Освен дома си, който е изгорен до основи, майката и дъщерята изгубиха най- близкия си човек. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР