Препечени филийки, сирене на скара, препечени сандвичи – както и

...
Препечени филийки, сирене на скара, препечени сандвичи – както и
Коментари Харесай

Хак за препечени филийки с шунка и сирене, които „променят играта“ на жената означава, че тя „никога повече няма да пържи в тиган“

Препечени филийки, сирене на скара, препечени сандвичи – както и да ги наричате, всички можем да се съгласим, че те са от значително значение част от английската кухня.

Има доста значими фактори за положителната препечена филийка: дебело нарязан самун, доста масло и, несъмнено, извънредно значимото сирене. След това има значимото решение дали да добавите сос Worcestershire или кетчуп - или да отидете изцяло и да карамелизирате малко лук.

Можете да ги нарежете на триъгълници или правоъгълници. Зависи от вас, само че методът, по който подготвяме нашите в миналото скучни и студени сандвичи, се трансформира. Всъщност една жена се закле да не пържи в тиган обичаните си препечени сандвичи, откакто откри опция, „ изменяща играта “.

Анонимната жена разгласява фотография на обяда си във фейсбук групата Air Fryer: Easy Recipes. Тя споделя, че е намазала с масло двете страни на хляба, добавила е чеснова сол и е заредила сандвича с парче деликатесна шунка, парче американско сирене и парче гауда.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР