Препълнените храмове на Великден тази година са тема, която разедини

...
Препълнените храмове на Великден тази година са тема, която разедини
Коментари Харесай

Рут Колева: Затворете храмовете Великден! - slava.bg

Препълнените храмове на Великден тази година са тематика, която разедини българите и докара до жестоки разногласия. Редица известни персони също не пропуснаха да изкажат мнение, като сред звездите от музикалната колегия има голямо несъгласие по тази тематика по какъв начин би трябвало да се чества Великден.

Струпването на ново хора на едно място и взимането на на причестяване са изрично безумство съгласно певицата Рут Колева. В обществената мрежа тя показа мнение, че това би било голяма заплаха за част от обществото.

"Що за реактивна институция би трябвало да си, с цел да извършиш сходно закононарушение против човечеството, вместо да затвориш всичко и да изпратиш чиновниците си да доброволстват по лечебни заведения, затвори или към горещи телефонни линии ", недоумява Рут.

Нона Йотова също счита, че ходенето на черква по време на пандемия би трябвало да бъде неразрешено. Точно поради литургиите на Великден след празниците се чака пик на ковид у нас.

На напълно противоположно мнение е известният артист Миро. Той съобщи, че Господ е бил с нас и ни е спасявал в най-трудни времена. Според Миро и този път Бог ще ни избави от заболяването и не би трябвало да се опасяваме, че ще се заразим в храмовете.

Рут Колева към момента е блокирана в малко селце в Мексико. Без задоволително добра връзка с Родината Рут намира по нещо ново и друго всеки ден, което прави следва там паметен. Мерките в Мексико поради ковид са още по-затегнати през последните дни. Въпреки изолацията, певицата показа, че се срещнала с забавна персона, а точно племенницата на световноизвестния публицист Кърт Вонегът- Лаурен, която също сега е блокирана в Мексико, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР