Преотстъпеният от Фиорентина в Каляри Джовани Симеоне призна, че иска

...
Преотстъпеният от Фиорентина в Каляри Джовани Симеоне призна, че иска
Коментари Харесай

Синът на Чоло иска трансфер при баща си

Преотстъпеният от Фиорентина в Каляри Джовани Симеоне призна, че желае да играе за Атлетико Мадрид, като по-този метод би се събрал със своя татко Диего Симеоне, който е ментор там.

Запитан дали би играл при татко си в отбора на “дюшекчиите”, Симеоне призна пред ESPN: “Повече от всичко друго. Това е, тъй като постоянно съм желал да отида там като младеж. Невъзможно е да спра да желая това. Баща ми е старши треньор на тима, само че даже той да не беше подобен, отново щях да искам да отида там, тъй като това е моя детска фантазия и това е моето предпочитание. Все отново се надявам да играя под негово управление един ден, даже да е трудно”.

25-годишният нападател призна, че харесва извънредно доста изявите на Гонсало Игуаин от Ювентус и взема образец от него.

“Игуаин е мой модел за подражателство сигурно. Много ми харесва по какъв начин се движи по терена и в наказателното поле. Когато играят Ювентус, го виждам какви придвижвания прави. Бих дал живота си, с цел да играя още веднъж за Аржентина. Това е първото нещо, което минава през мозъка ми, щом изляза на терена”, приключи играчът.

Футболистът има 6 мача и 1 гол за националния тим на Аржентина, само че последния път, когато игра за отбора, бе през септември 2018-а. През този сезон Симеоне има 30 мача в Серия “А”, в които е отбелязал 10 гола и е асистирал за още 4 такива. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР