Преотстъпеният от Арсенал младок Рийс Нелсън впечатли с два гола

...
Преотстъпеният от Арсенал младок Рийс Нелсън впечатли с два гола
Коментари Харесай

Футболист от Арсенал наклони везните в полза на Хофенхайм

Преотстъпеният от Арсенал младок Рийс Нелсън впечатли с два гола за Хофенхайм при триумфа с 3:1 над Нюрнберг на непознат терен в среща от 8-ия кръг на немския хайлайф. 18-годишният англичанин към този момент има четири попадения за единствено 164 минути на терена, с което затвърждава отличните усещания, които взетите от Острова гении оставят в Бундеслигата към този момент.

Победата обаче е едвам трета за Хофе, който мъчно съвместява отговорностите си в шампионата с тези в Шампионската лига. Гостите стартираха едва и разрешиха на Нюрнберг да излезе напред. В 18-ата минута някогашният състезател на Лудогорец Вирджил Мисиджан беше изблъскан в наказателното поле и съотборникът му Хано Беренс беше прецизен от дузпа.

Head up, @KassimAdams24!

Keep fighting, Hoffe!!!

1-0 (25') pic.twitter.com/H1egIigoKN
— TSG Hoffenheim EN (@achtzehn99_en) October 20, 2018
Обратът стана факт след почивката в типичния за отбора на Юлиан Нагелсман метод. Нелсън се регистрира с две бързи попадения в 50-ата и 57-ата минути, а влезлият на полувремето Адам Салай повиши на 3:1 в 67-ата минута след отлична асистенция отдясно на Павел Кадержабек, който беше подал и за първия гол на неговия тим.

Във вторник Хофенхайм чака Лион в борба от Шампионската лига, а по-късно ще одобри и Щутгарт.

Нюрнберг, който е на 14-о място, ще получи нов късмет да се потвърди пред почитателите на своя стадион в конфликта с Айнтрахт (Франкфурт) след седмица. СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 8 кръг, събота 20 октомври  Нюрнберг 1:3краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР