Преотстъпените в Интер и Рома футболисти на Манчестър Юнайтед, съответно

...
Преотстъпените в Интер и Рома футболисти на Манчестър Юнайтед, съответно
Коментари Харесай

Смолинг и Алексис ще останат в Италия само до края на сезона в Серия “А”

Преотстъпените в Интер и Рома футболисти на Манчестър Юнайтед, надлежно Алексис Санчес и Крис Смолинг, ще довършат сезона в актуалните си тимове, само че това важи единствено за оставащите мачове в Серия “А”, оповестиха “червените дяволи”.

“Двойката играчи на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг и Алексис Санчес ще доиграят остатъка от сезон 2019/20 в Италия, откакто беше реализирано съглашение за удължаването на техните контракти за наем надлежно с Рома и Интер. Смолинг ще остане на “Олимпико” до края на акцията в Серия “А”, която сега е планувана да продължи до началото на август поради последствията от пандемията от COVID-19. Сделката с Интер за Алексис също беше удължена до първата седмица на идващия месец”, написа в публично известие на клуба.

The latest on @Alexis_Sanchez and @ChrisSmalling #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) July 1, 2020 Това значи, че нападателят и бранителят няма да могат да оказват помощ на “нерадзурите” и “вълците” в Лига Европа, която се възобновява на 5 август. Юнайтед взе участие в същия шампионат, като най-вероятно това е повода за решението на британския тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР