Преодоляват лесно пространствените ограниченияУправлението на документи, когато сме извън офиса,

...
Преодоляват лесно пространствените ограниченияУправлението на документи, когато сме извън офиса,
Коментари Харесай

Brother MDS3 – скенери за мобилния стил на работа

Преодоляват елементарно пространствените ограничавания

Управлението на документи, когато сме отвън офиса, се трансформира в нужда
(снимка: Brother)

Но ва линия портативни скенери Brother MDS3 пести място и оптимално улеснява работния развой. Сканирането, запазването и шерването на документи с друг формат е елементарно и комфортно, с помощта на три нови модела устройства за сканиране – DS-640, DS-740D, DS-940DW.

Компактният дизайн и интуитивното ръководство вършат и трите устройства изключително подобаващи там, където има пространствени ограничавания и се изисква бърза реакция, да вземем за пример, за потребление на рецепции или когато сте на път.

Продуктовата гама MDS3 трансформира хартиените документи в цифрови файлове, с цел да подсигурява, че информацията ще бъде по-лесна за намиране, по-защитена и по-удобна за редактиране и шерване. Всеки от моделите е ясно диференциран във връзка с функционалности, с цел да бъде оптимално потребен за потребителя.

Brother DS-640 е опростено решение за сканиране в придвижване. Капацитетът му е до 15 страници в минута, като може да обработва както едностранни документи до размер А4, по този начин и пластики с размер на персонална карта и даже касови бележки. Компактните му размери го вършат елементарно портативен и комфортен за прилагане в пространства, където мястото е лимитирано.

Двустранното сканиране е суперсилата на портативния документен скенер Brother DS-740D , планиран особено за консуматори, които се нуждаят от бърза обработка на информацията в придвижване. Благодарение на него можете да дигитализирате документите си, да запазвате и споделяте файловете си, до момента в който седите на бюрото си или по време на пътешестване.

Преносимите скенери MDS3 трансформират елементарно хартиените документи в цифрови файлове
(снимка: Brother)

Моделът обработва до 15 страници в минута с оптимален размер А4. Файловете се трансферират с висока скорост към преносимия компютър по USB 3.0. Можете да носите скенера на всички места и да го употребявате там, където е най-удобно.

Мощен и с компактни размери, безжичният портативен документен скенер Brother DS-940DW е изборът за работа от разстояние и без кабели, с помощта на вградената в устройството батерия и безжична връзка. За в допълнение улеснение моделът разполага с вграден читател за карти, тъй че файловете ще се ръководят още по-лесно.

С помощта на безплатното мобилно приложение на Brother, преглеждането и шерването на документи на смарт телефона или таблета става без изпитание. Интуитивният LCD панел доста улеснява избора и смяната на функционалностите за сканиране. Капацитетът за сканиране на DS-940DW е 15 страници в минута, като не ви е належащо в допълнение пространство зад скенера, тъй като с неповторимата U-образна пътека на подаване на хартията листът се плъзга над горната част на скенера и се връща към вас.

С компактни размери, MDS3 са елементарно портативни и комфортни за прилагане на всички места
(снимка: Brother)

„ Трите нови модела мобилни скенери на Brother са изцяло в благозвучие с мобилния жанр на работа, който се постанова в последните години. Те разрешават на потребителите да сканират, без да се тормозят от пространствените ограничавания и да работят по-сигурно и дейно ”, сподели Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.

Иновативните решения на Brother от продуктовата линия MDS3 ще станат налични на българския пазар от март 2020 година на целесъобразни цени от 199 лева, 269 лева и 359 лева с Данък добавена стойност надлежно за DS-640, DS-740D и DS-940DW.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР