Преодоляването на кризата с Емко с намесата на Бойко Борисов

...
Преодоляването на кризата с Емко с намесата на Бойко Борисов
Коментари Харесай

За Нинова Емко е създаден проблем от министър, а Борисов се явява спасител

Преодоляването на рецесията с " Емко " с намесата на Бойко Борисов е спешен пиар на ГЕРБ и самия министър председател , разяснява пред БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Нинова смята, че министър, част от кабинета, е острието на този скандал. Чуди се дали има институции и дали работят и по какъв начин един човек основава проблем посредством министрите си и по-късно се появява като избавител .Ще се изиска ли отговорност на Караниколов за всичко, се пита Нинова.

Когато има митинги, министър председателят дава обратно, счита Нинова. Според нея, в случай че Борисов е " министър председател на мястото ", ще освободи Караниколов. " Но той няма да го направи, тъй като Караниколов изпълняваше неговите поръчки ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

 Възстановиха и договорите на
Възстановиха и договорите на " Емко "

Собственикът Емилиян Гебрев благодари на премиера

Припомняме, макар че в края на предходната седмица лицензът за търговия на " Емко " бе възобновен , служащите излязоха и в понеделник още веднъж на митинг в София.

Техният митинг бе причина министър председателят Борисов да закъснее за Консултативния съвет по национална сигурност, който се оказа провален поради липса на кворум.

Собствениците, управата и служащите от " Емко " настояха с изключение на лиценза да си получат назад и договорите , трансферирани към ВМЗ във времето, когато поради нарушавания на сигурността, бяха лишени от лиценз.

Сега въпросът намира развръзка, макар че по думите на икономическия министър Караниколов главният проблем на " Емко " е, че не има задоволително хранилища. Той уточни преди дни, че с лед като лицензът е върнат, " Емко " може да прави каквото желае с продукцията си, а митингите на служащите от " Емко " той дефинира като " рекет " към страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР