Преобладаващата част от коалицията ще подкрепи кандидатурата на Андрей Гюров

...
Преобладаващата част от коалицията ще подкрепи кандидатурата на Андрей Гюров
Коментари Харесай

Венеция Ангова: Преобладаващата част от коалицията подкрепя Андрей Гюров

" Преобладаващата част от обединението ще поддържа кандидатурата на Андрей Гюров за гуверньор на Българска народна банка. Предимствата на Андрей Гюров, който е номиниран за нов шеф на Българска народна банка, се състоят в няколко аспекта. От една страна той комбинира в себе си многопластовостта на банковия бранш, на стопанската система и финансите. Гюров е изработвал научноизследователски планове, които са използвани в бранша, също по този начин той е учител, има огромна процедура в интернационалните банки и е траял с консултантската си активност. Тази холистична вероятност дава един добър взор върху банковия бранш в България ".

Това сподели Венеция Ангова от " Продължаваме промяната " пред Българска национална телевизия.

Според Ангова обединението е постоянна и няма рецесия в нея във връзка полемиката за кандидатура.

" В момента най-важното като задача пред Народното събрание и пред всеки народен представител, без значение дали е от ръководещото болшинство или обединението, е да избере най-хубавият гуверньор на България ", счита тя.

Ангова добави, че номинацията на Андрей Гюров не е единствено от " Продължаваме промяната ", само че и от " Демократична България " и Българска социалистическа партия, като се изключи " ИТН ".

" Необходимо е картината да се гледа малко от по-далеч. Общото деяние е да бъде открит най-хубавият шеф на Българска народна банка. Тази цел оправдава конкурентния асортимент. Формата на либералност не трябва да ни изненадва ", разяснява още Венеция Ангова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР