, преобърна живота нa 4 фамилии, две от село Вълкосел

...
, преобърна живота нa 4 фамилии, две от село Вълкосел
Коментари Харесай

Зловещи версии за касапницата край "Момина кула"! Труповете на 2 момичета още са...

, прекатурна живота нa 4 семейства, две от село Вълкосел и две от село Абланица, община Сатовча. На пътя починаха 15-годишната Силвиет Топова от село Абланица и 21-годишната студентка Айше Арнаудова от Вълкосел, пътували в лек автомобил Форд, ръководен от Исабел Арнаудова от Вълкосел, прецизира struma.com.

Исабел е в тежко положение в гоцеделчевската болница, през вчерашния ден претърпя животоспасяваща интервенция, при която е отхвърлен единият и бъбрек, има и комплицирано строшаване на таза и други контузии. Затова, през днешния ден чакат екип от столицата, които да транспортира младото момиче в столична клиника, оповестиха нейни близки. Пострадала е още и 32-годишната Зейнеп Топова от Абланица, маникюристка, която цяло село познава.

Вчера, денят на четирите девойки почнал прелестно, уговорили се да пътуват дружно до Благоевград, хем да пият кафе, хем да свършат кой, каквато работа има. Нещо като споделено пътешестване. Студентките Исабел и Айше до университета, маникюриткката Зейнеп на курс при благоевгрдска маникюристка, а дребната Силвиет, била поканена за модел на Зейнеб, описват осведомени.

Минути по-късно, край заведение "Момини кули ", на пътя сред Баничан и Господинци, неизвестно към момента по какъв начин, Фордът с четирите девойки, се забива в пътуващ насреща Мерцедес, ръководен от Здравчо Г. от село Добринище. Ударът е бил извънредно мощен, предницата на автомобила е смазана до неразбираемост.

На място умират Айше и 15-годишната Силвиет, шофьорката Исабел изхвърчала от колата и е превозена в болница незабавно, Зейнеп също е закарана в болничното заведение. Черната вест потресе двете села, суматохата бе повсеместна. Кои са починалите деца.

Кметът на Вълкосел С. Арунов бе шокиран, защото Исабел е дете на неговата секретарка, от нея чул за станалото, чул че починала Айше, само че не смее да каже, защото не се знае, коя тъкмо е Айше. Самоличността бе открита час по-късно и две села потънаха в печал. Днес денят във Вълкосел и Абланица ще бъде отдаден на двете починали девойки.

Ден на печал. А пред моргата в Гоце Делчев фамилиите на починалите девойки чака правосъден доктор, който да освободи труповете им. Драмата е огромна. Две съвсем деца починаха неуместно и останаха вечно на 15 и 21 години. Вълкоселци чакат вести за Исабел и се молят за здравето й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР